Essen 6, 9751 NB Haren info@puurbegrip.nl 050 851 2770

Organisatie

Binnen een organisatie spelen er zich dagelijks diverse bedrijfsprocessen af. Keuzes en beslissingen moeten gemaakt worden. Geen dag is hetzelfde. Maar hebben we wel de tijd om stil te staan bij hoe we de dag van morgen echt willen invullen? Nadenken over het bestaansrecht van de onderneming? Welke koers gaan we varen? Moeten we uitbreiden?

Dit zijn vragen die dagelijks terugkeren, en waar niet direct een antwoord op gegeven kan worden, omdat er wellicht nog veel onduidelijkheden en onzekerheden zijn.

PUUR Begrip kan u hierbij helpen om gezamenlijk na te denken over ideeën en plannen voor vandaag en morgen. Door te sparren op gelijkwaardig niveau en te kijken naar kansen en mogelijkheden. Vele adviseurs bekijken het vaak vanuit een commerciële bril en niet vanuit de gedachte van de klant. "What's in it for me?" Krijg ik daadwerkelijk waar voor mijn geld?

Door de gedegen en praktische ervaring willen we gezamenlijk met de ondernemer inzage geven in de kansen en bedreigingen. Gezamenlijk doelen bepalen en uiteindelijk ook verzilveren.

Graag willen we met u een kennismakingsgesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Comments are closed.